Oraret e faljes:
Kohët e Faljes Për 6 Milion Vende Në Mbarë Botën
Vendi:

Shqiperi:


Itali:


, Nëse nuk arrini të kuptoni dhe nuk keni burim tjetër për oraret, ju lutem na shkruani duke përcaktuar vend-ndodhjen tuaj dhe Inshallah do të vendosim në linjë oraret e kërkuara.


JU FALEMINDERIT!